Skip to main content

Lysol Universalrengøring Trigger

Lysol Universalrengøring Trigger

Lysol-Multipurpose-LemonBreeze_Spray-500ml-640x640.png

Lysol Universalrengøring dræber 99,9% af bakterier og virusser, inklusive Covid-19-Virus*, og er således med til at forhindre spredning af sygdomme.* Derudover fjerner den effektivt genstridig snavs og pletter uden at indeholde blegemiddel eller farvestoffer.

Stuen, køkkenet eller badeværelset er travle steder, hvilket gør det nemt for bakterier og virusser at vokse på mange overflader.

Lysol Universalrengøring er velegnet til de fleste overflader i hjemmet og efterlader en frisk duft af lemon. Lysol Universalrengøring kan bruges på overflader i køkkenet, badeværelset og andre steder i hjemmet som f.eks. dørhåndtag og affaldsspande.

Den fjerner også almindelige allergener som f.eks. husstøvmider, pollen eller katte- og hundehår fra overflader.

*Dræber 99,9 % af bakterier såsom E.coli og virusser såsom influenzavirus(H1N1) og SARS-CoV-2-virus(COVID-19)

Afprøv altid på et ikke iøjnefaldende sted før brug. Ved første anvendelse udløseren måske pumpes flere gange, før væsken kommer ud. Drej dysen til 'on'-position. Hold beholderen lodret, spray 20-25 cm fra det område, der skal behandles. Til generel rengøring: Lad produktet virke i den ønskede tid, aftør derefter og skyl området. Til desinficering: Rengør overfladen, før produktet påføres. Spray 2-3 gange, og fordel utover med klud for at dække det pågældende område på 20 cm x 20 cm. Lad produktet virke i mindst 5 minutter, aftør av derefter og skyl bort.

 

pr. 100g Væske - 0,109g Benzalkonium chloride. Desinfektionsmiddel, < 5% nonioniske tensider, parfume, Limonene

 

Opbevares utilgængeligt for børn. Hvis der er brug for lægehjælp, medbring da beholderen eller etiketten. Læs etiketten før brug. Bortskaf den tømte plastikbeholderen på genbrugspladsen.