Skip to main content

Vores mission

Vores mission

Din families helbred er vigtigt for dig og for os. Hos Lysol® ønsker vi at skabe en verden, der er beskyttet mod sygdomsfremkaldende mikrober med missionen “At bryde smittekæden”. Vi har et stærkt ønske om at hjælpe familier med at holde deres kære sygdomsfri, og vi gør dette ved at lære familier ikke kun at rengøre men også at #DesinficereForAtBeskytte.

  • Vi spreder budskabet om, at sunde vaner fører til lykkeligere liv.
  • I mere end et århundrede har Lysol beskyttet familier mod sygdomsfremkaldende mikrober rundt om i verden. ​
  • Vi mener, at der ikke er noget vigtigere end at beskytte vores kære og deres helbred.
  • For Lysol er beskyttelse en instinktiv kærlighedshandling, ligesom hos forældre: en betingelsesløs kombination af styrke og hjerte.

Hvad driver os

Hos Lysol brænder vi for at holde din familie sund. Vores initiativer har til formål at skabe en verden, hvor alle er beskyttet mod sygdomsfremkaldende mikrober.

Fra gulvet, hvor dit barn kravler rundt, til legetøjet og de overflader, barnet rører ved, hjælper Lysol dig med at #RengøreOgDesinficere hvert eneste hjørne og overflade i dit hjem og gøre dem #SikreAtRøreVed, så dine kære altid er beskyttet. Fordi det, der er vigtigt for dig, er vigtigt for os.

Lysols formål som brand er at hjælpe med at holde dine kære sygdomsfri. ​

For at opfylde vores formål står vi fast på tre centrale værdier: ​

 

Videnskabelige fremskridt

Vi forpligter os til at skabe en sundere verden gennem videnskaben. Vores arbejde er ikke slut, før alle er beskyttet mod sygdomfremkaldende mikrober.​

Trivsel i samfundet

Når vores samfund er sundere, er vi alle sundere. Og når vi ikke behøver at bekymre os om mikrober eller sygdom, trives vi alle meget bedre, både fysisk og følelsesmæssigt. ​

Integritet

Det er afgørende, at vi står fast på vores principper, og derfor bakkes vores løfter om resultater altid op af videnskabelig dokumentation.