Skip to main content

Lysol Køkkenrengøring Trigger

Lysol Køkkenrengøring Trigger

Lysol-KitchenCleaner-GreenApple_Spray-500ml-640x640.png

Lysol Køkkenrengøring dræber 99,9% af bakterier og virusser, inklusive Covid-19-Virus* og er således med til at forhindre spredning af sygdomme. Derudover fjerner den fedt og fastbrændte madrester uden at indeholde blegemiddel eller farvestoffer.

Køkkenet er et af de travleste rum i hjemmet, hvor der kan samle sig madrester, fedt, affald og således gøre det til det perfekte sted for bakterier.

Lysol Køkkenrengøring er velegnet til mange forskellige områder som f.eks. køkkenoverflader, gulve, fedtede komfurer og affaldsspande og efterlader en frisk duft af æble.

*Dræber 99,9% af bakterier som f.eks. E. coli og virus som f.eks. influenza (H1N1)

Afprøv altid på et ikke iøjnefaldende sted før brug. Ved første anvendelse udløseren måske pumpes flere gange, før væsken kommer ud. Drej dysen til 'on'-position. Hold beholderen lodret, spray 20-25 cm fra det område, der skal behandles. Til generel rengøring: Lad produktet virke i den ønskede tid, aftør derefter og skyl området. Til desinficering: Rengør overfladen, før produktet påføres. Spray 2-3 gange, og fordel utover med klud for at dække de pågældende område på 20 cm x 20 cm. Lad produktet virke i mindst 5 minutter, aftør av derefter og skyl bort.

 

pr. 100g Væske - 0,109g Benzalkonium chloride. Desinfektionsmiddel, < 5% nonioniske tensider, parfume, hexyl cinnamal.

 

Opbevares utilgængeligt for børn. Hvis der er brug for lægehjælp, medbring da beholderen eller etiketten. Læs etiketten før brug. Bortskaf den tømte plastikbeholderen på genbrugspladsen.