Skip to main content

Lysol Baderum Trigger

Lysol Baderum Trigger

Lysol-BathroomCleaner-OceanFresh_Spray-500ml-640x640.png

Lysol Baderum Trigger dræber 99,9% af bakterier og virusser, inklusive Covid-19-Virus* og er således med til at forhindre spredning af sygdomme.* Derudover fjerner den effektivt snavs, kalk og sæbepletter fra badeværelset uden at indeholde blegemiddel eller farvestoffer.

Badeværelset er et af de travleste steder i hjem, og fugtigheden gør det til et af bakteriernes yndlingsrum.

Lysol Baderum kan bruges på de fleste overflader i badeværelset som f.eks. håndvaske, toiletsæder, badekar og bruservægge, og den efterlader en frisk duft af havluft.**

*Dræber 99,9 % af bakterier såsom E.coli og virusser såsom influenzavirus(H1N1) og SARS-CoV-2-virus(COVID-19)
**bortset fra marmor og granit

Afprøv altid på et ikke iøjnefaldende sted før brug. Ved første anvendelse udløseren måske pumpes flere gange, før væsken kommer ud. Drej dysen til 'on'-position. Hold beholderen lodret, spray 20-25 cm fra det område, der skal behandles. Til generel rengøring: Lad produktet virke i den ønskede tid, aftør derefter og skyl området. Til desinficering: Rengør overfladen, før produktet påføres. Spray 2-3 gange, og fordel utover med klud for at dække det pågældende område på 20 cm x 20 cm. Lad produktet virke i mindst 5 minutter, aftør av derefter og skyl bort.

 

pr. 100g Væske - 58g ethanol - 0,1g ADBAS, desinfektionsmidler, parfume.

 

Opbevares utilgængeligt for børn. Hvis der er brug for lægehjælp, medbring da beholderen eller etiketten. Læs etiketten før brug. Bortskaf den tømte plastikbeholderen på genbrugspladsen.