Skip to main content

Vores samarbejde - Lysol & Airbnb| Hvem vi arbejder med | Lysol Danmark

Vores samarbejde | Lysol & Airbnb

Airbnb samarbejder med RB, der fremstiller Lysol®, som en hjælp til at beskytte værter og gæster

Samarbejdet giver adgang til Lysol-produkter og desinfektionsmidler for værter på Airbnb i over 20 lande

Airbnb samarbejder med RB, der fremstiller Lysol, for at give værterne mulighed for at købe RB-produktpakker i over 20 lande. Målet er at nå 40 lande inden afslutningen af 2021. Efterhånden som mennesker finder nye måder at rejse på og tage imod gæster på en sikker måde, vil samarbejdet gøre det nemmere for værter og gæster at få adgang til Lysol-desinfektionsmidler. Dette samarbejde kombinerer Airbnb’s omfattende sundheds- og sikkerhedsstandarder med RB's mere end 100 års ekspertise og innovation inden for bakteriebekæmpelse for at tilbyde rejsende forbedret beskyttelse.


Værter i over 20 lande, herunder USA, Storbritannien, Australien, Indien og Brasilien, kan nu få adgang til og bestille produkter - bl.a. Lysol desinfektionsservietter og Lysol desinfektionsspray - fra rengøringssektionen i  deres kontooversigt. De kan også få adgang til yderligere oplysninger og ressourcer såsom produkter og tjeklister i Airbnb’s Ressourcecenter. RB's rengøringsprodukter er tilgængelige for værter i to pakker: Turnover Kits (skiftesæt) til værter og Welcome Kits (velkomstsæt) til gæster.


"Renlighed har stadig førsteprioritet for mennesker, der ønsker at rejse og modtage gæster sikkert, og vores samarbejde med RB gør det muligt for os at støtte værterne ved at gøre rengøringsprodukter let tilgængelige," siger Dorothy Kilroy, Director of Community hos Airbnb. "Lysol-mærket er et kendt navn i husholdningen, og rengøringspakkerne sammen med vores COVID-19 sikkerhedspraksis vil bidrage til at give værter og gæster mere ro i sindet."


"At beskytte mennesker mod sygdom ved at etablere en bedre hygiejnepraksis som grundlag for sundhed er kernen i RB's formål," siger Rahul Kadyan, Executive Vice President af Global Business Solutions for RB. "Vores varemærker bygger på tillid, videnskabelig effekti og vores ønske om at hjælpe forbrugere rundt omkring i verden med at bryde smittekæden. Vi er begejstrede for samarbejdet med Airbnb som en hjælp til at fremme de højeste hygiejnestandarder og give forbrugerne tillid til, at de kan at nyde deres ophold i de hjem, som værterne tilbyder på Airbnb.”

 

Afhængig af placering vil Turnover Kits og Welcome Kits – som Pharmapacks sørger for i USA – indeholde desinfektionsprodukter fra Lysol eller Dettol. Ifølge RB var Lysol desinfektionsservietter og  Lysol desinfektionsspray de første produkter, der blev godkendt af de amerikanske miljøbeskyttelsesmyndigheder til at dræbe SARS-COV-2*, som er den virus, der forårsager COVID-19. Det er dokumenteret, at Dettol hånddesinfektionsmiddel dræber 99,9 procent af bakterier og vira, herunder coronavirus (SARS-COV-2), og produktet er udviklet med det velrenommerede Dettol-mærke, som bygger på over 80 års ekspertise og videnskabeligt baseret forskning.


RB’s team af forskere og R&D-eksperter støttede Airbnb’s forbedrede rengøringsproces i fem trin efter en grundig gennemgang af den solide rengørings- og desinfektionsvejledning, som blev givet til både værter og gæster på Airbnb. Desuden kan yderligere oplysninger om hygiejnepraksis, som støttes og udvikled af RB's eksperter, findes i RB's desinfektionsproduktpakker, så værterne kan leve op til Airbnb’s rengøringsstandarder.


"RB’s over 100 års erfaring inden for virologi og mikrobiologi giver vores team den ekspertise, der skal til for at sikre, at rengørings- og desinfektionsprotokoller opfylder en høj standard, når folk skal have sikre måder at rejse på igen," siger Joe Rubino, Director of Research and Development i RB. "Gennem proaktiv testning og større opmærksomhed på patogener vil vores team af eksperter overvåge nye data, efterhånden som de fremkommer, for at bidrage til den fortsatte beskyttelse af gæster og værter."


Samarbejdet med RB og Lysol gør det muligt for Airbnb at bygge videre på sit engagement inden for ansvarlig rejseaktivitet og velvære i de lokalsamfund, som er værternes hjem. For nylig meddelte Airbnb, at værter og gæster skal overholde deres COVID-19 sundheds- og sikkerhedspraksis, som omfatter at gå med mundbind, holde afstand samt at værter og deres teams følger en videreudviklet rengøringsproces i fem trin. Disse rutiner kan give værter og gæster sikkerhed og støtte kommunerne i deres indsats for at bekæmpe spredningen af COVID-19.


Mens værterne gør deres bedste for at understøtte sundere ophold, fortsætter Airbnb med at opmuntre samfundet til at følge de seneste lokale sundhedsretningslinjer. Besøg Airbnbs Ressourcecenter for at få flere oplysninger, og følg de officielle retningslinjer på cdc.gov/coronavirus.
*I henhold til RB’s viden og offentliggjort videnskabeligt dokumentationsmateriale har RB stor tillid til, at deres aktiver/formulerede produkter fortsat vil være effektive over for muterede stammer af SARS- CoV-2 virussen.

 

For at få yderligere oplysninger kontakt venligst:
Maya.Bronstein@dkcnews.com
Alexandra.Everitt@hkstrategies.com

 

Om Airbnb

Airbnb er et fællesskab baseret på tilknytning og tilhørsforhold – et fællesskab, der så dagens lys i 2008, da to værter bød tre gæster velkommen til deres hjem i San Francisco, og er siden vokset til 4 millioner værter, som har budt over 800 millioner gæster velkommen i ca. 100.000 byer i næsten ethvert land og på ethvert område rundtomkring i verden. Airbnbs værter er almindelige mennesker, der deler deres verdener med andre for at give gæsterne en følelse af tilknytning og af at være hjemme. Hos Airbnb mener vi, at værter, gæster og de samfund, hvor vi fungerer, alle er interessenter, som vi har et ansvar for at servicere. Ved at servicere dem sammen med vores medarbejdere og investorer opbygger vi en succesrig virksomhed i mange år fremover.

 

Om RB

RB* bygger på formålet at beskytte, hele og nære i en  utrættelig stræben efter en renere, sundere verden. Vi kæmper for at give adgang til hygiejne af den bedste kvalitet, velbefindende og god ernæring, hvilket bør være en ret, ikke et privilegium, for alle. RB er stolte over at have et udvalg af pålidelige husholdningsprodukter, som findes i husholdninger i over 190 lande. Disse omfatter Enfamil, Nutramigen, Nurofen, Strepsils, Gaviscon, Mucinex, Durex, Scholl, Clearasil, Lysol, Dettol, Veet, Harpic, Cillit Bang, Mortein, Finish, Vanish, Calgon, Woolite, Air Wick m.m. 20 millioner RB-produkter køber forbrugere i hele verden hver dag.

RB’s passion for at prioritere forbrugere og mennesker højest, at opsøge nye muligheder, at stræbe efter det bedste i alt, hvad vi gør, og opbygge fælles succes med alle vores samarbejdspartnere og samtidig gøre det rigtige, er altid styrende for det arbejde, der udføres af vores over 40.000 alsidige og talentfulde kollegaer overalt i verden. Besøg www.rb.com for at få flere oplysninger.

*RB er varemærket tilhørende Reckitt Benckiser koncernen